Favorieten
Home  > Voor de kunstkoper

Voor de kunstkoper

AK

Over AlleKunst.nl

Jij weet wat je mooi vindt, AlleKunst.nl weet wat er te koop is.

Bij ons vind je de actuele collecties van de beste galerieën uit Nederland. Die bekijk en doorzoek je voortaan heel eenvoudig online.

Het maakt niet uit je of gericht naar iets zoekt of je gewoon wilt laten inspireren. Alles wat je bij AlleKunst.nl vindt, is direct beschikbaar voor huur, koop of huurkoop. Dat maakt de stap van dagdromen naar ophangen bij jou thuis een stuk kleiner.

AlleKunst.nl werkt alleen samen met gerenommeerde galerieën. Zij staan ervoor garant dat alle werken die je bij ons ziet 100% betrouwbaar en authentiek zijn.

Wij helpen je graag persoonlijk bij je ontdekkingstocht langs ruim <5.000> kunstwerken. Dat doen we door persoonlijke selecties te maken en suggesties te doen, continu te zoeken naar nieuwe partners en ons digitale platform steeds slimmer te maken.

Hou je er ook zo van om op ontdekkingstocht te gaan? Schat zoeken in een kleine galerie, verstopt in een willekeurig steegje van een voor jou onbekende stad? Op AlleKunst.nl vind je alle collecties van kleine en grote galerieën in Nederland. Van gevestigde namen tot toonaangevende galerieën met veel lef.

Ben je een verzamelaar, dan weet je dat de jacht vaak net zo leuk is als de vondst. Wij maken zoeken leuk. Dat is de kunst die wij dan weer helemaal beheersen.

AlleKunst.nl is een initiatief van liefhebbers, voor liefhebbers en dat merk je. Geniet ervan!

Collectie van toonaangevende galerieën

Het startpunt voor jou kunst gerelateerde zoektocht. Informatie over kunst, kunstenaar en galerie overzichtelijk op één plek.

Makkelijke afhandeling via de galerie

Een kunstwerk kopen of huren kan met één druk op de knop. Voer uw contactgegevens in en de galerie zal uw aanvraag verder zonder tussenpersoon afhandelen.

Ontdekt en onthoudt je interesses

Registreer wat je interessant vindt en wij laten je weten mochten er nieuwe kunstwerken beschikbaar komen van jou favoriete kunstenaars of galerieën.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe het werkt, gebruik de onderstaande stappen.

Stap 1: Registreer

Heb je nog geen account, registreer je dan gratis voor een AlleKunst.nl account of gebruik je bestaande Facebook of Google account om te registreren. Ons geavanceerde AI-model bouwt op basis van jouw website bezoek en opgeslagen favorieten een persoonlijk interessebeeld. Hiermee kunnen we gepersonaliseerd advies geven en specifieke kunstwerken uitlichten die je anders wellicht niet gevonden zou hebben.

Stap 2: Oriënteren

Wij zijn het startpunt voor iedere kunst gerelateerde zoektocht. Laat je verrassen op onze inspiratiepagina of blader door al onze kunstwerken, kunstenaars of galerieën. Weet je al precies wat je zoekt? Gebruik dan de razendsnelle zoekbalk bovenaan om de juiste resultaten te vinden. Sla al je favorieten op zodat je ze laten eenvoudig terug kan vinden.

Om je een eindje op weg te helpen staan onderaan de pagina reeds een aantal uitgelichte kunstwerken, kunstenaars en galerieën waar je je zoektocht mee kan beginnen.

Stap 3: Leg contact

Heb je uiteindelijk een kunstwerk uitgekozen dan kun je de koop of huur hiervan met één druk op de knop in gang zetten. Vul je contactgegevens in en wij informeren de verkopende galerie over je koop- of huurwens. De galerie zal vervolgens contact opnemen om alle details verder te bespreken en de deal definitief te maken. De koop- of huurovereenkomst sluit je uiteindelijk dus af met de galerie en de afhandeling van jullie overeenkomst vind plaats zonder tussenpersoon.

Heb je behoefte aan meer informatie, stuur de galerie dan een bericht of bel verzoek. Zo kan je antwoord krijgen op alle relevante vragen.

Recent bekeken kunstwerken