Favorieten
Home  > Kunst kopen

Kunst kopen

Kunstcollectie uitbreiden door te leasen of kopen met een kunstkoopregeling?

Kunstcollectie uitbreiden: leasen of kopen?

Een nieuw kunstwerk is een verrijking voor je interieur. Zodra je het perfecte werk hebt gevonden, is het tijd om na te denken over de aankoopconstructie die het beste bij je past. Zoek je een schilderij voor beperkte tijd of wil je het kunstwerk permanent aan je collectie toevoegen? Bij de aangesloten galerieën van AlleKunst.nl kun je kunst kopen op een manier die bij je past, van een prettige koopregeling tot een leasecontract.

Tijdelijke kunst lease

Wie zijn interieur het liefste spannend en verrassend houdt, doet er goed aan om regelmatig andere kunst aan de muur te hangen. In dat geval is een leaseconstructie een echte uitkomst. Hierbij betaal je om het werk voor een bepaalde periode in bruikleen te hebben. Na het verstrijken van het contract is het tijd om weer een ander werk uit te zoeken. Zo wissel je rustige landschappen af met urban mixed media of sprekende fotografie. Deze optie is een uitkomst voor iedereen die van variatie houdt, maar ook wanneer je jouw unieke stijl nog aan het verkennen bent. Ben je aan het eind van het leasecontract toch gehecht geraakt aan het kunstwerk? In overleg met de galerie is het vrijwel altijd mogelijk om over te gaan tot koop.

31 08 2022 1661960720 6016 large

Een schilderij kopen met een koopregeling

Als echte kunstliefhebber is het bezitten van een mooi kunstwerk van onschatbare waarde. Natuurlijk kun je een schilderij kopen door het gehele bedrag meteen te voldoen, maar een kunstkoopregeling hoort ook bij de mogelijkheden. Deze regeling stelt je in staat om kunst te kopen op een overzichtelijke en behapbare manier. Na een eerste aanbetaling voldoe je de rest van het bedrag in termijnen, vaak zelfs zonder rente. Doordat AlleKunst.nl samenwerkt met vele galerieën, zijn de voorwaarden voor koopregelingen bij iedere aankoop iets anders. De hoogte van de aanbetaling en hoeveelheid termijnen verschilt dus per kunstwerk en per galerie.

Kunst koop en lease je bij de partners van AlleKunst.nl

Van beginnende verzamelaars tot doorgewinterde kunstkenners: de zoektocht naar een nieuw kunstwerk blijft bijzonder. Kunst kopen doe je via AlleKunst.nl online, maar dankzij een voordelige leaseregeling is het ook mogelijk om te experimenteren met verschillende stijlen, vormen en stromingen. Met deze veelzijdige manier van werken, is iedere kunstliefhebber te helpen aan bijzondere werken die hun interieur tot leven brengen.