Favorieten
Home  > Kunst zakelijk

Kunst zakelijk

Passende kunst voor bij bedrijven aan de muur?

Golden Girl

Passende kunst voor bedrijven

Het bedrijfspand is het visitekaartje van een onderneming. Hier komen niet alleen werknemers samen voor inhoudelijke besprekingen, maar ontvang je ook klanten of belangrijke zakenrelaties. Een uitnodigende sfeer en inspirerende omgeving zijn dus belangrijk. Met een schilderij op kantoor creëer je deze fijne werkplek die prikkelt, verwelkomt en laat zien waar jouw bedrijf voor staat. Bij AlleKunst.nl vind je de kunst die de identiteit van jouw bedrijf onderstreept.

Sprekende wanddecoratie op kantoor

Het is belangrijk dat kantoor decoratie iedereen aanspreekt, van collega's tot gasten. Tegelijkertijd moet het werk aansluiten op de visie van je onderneming. Zo komen mixed media en urban kunst goed tot hun recht bij jonge bedrijven met een uitgesproken stijl, terwijl klassieke landschapskunst of portretwerken juist neutraler ogen. Tijdens je zoektocht naar zakelijke kunst ontdek je fotografie die aansluit op de missie van je bedrijf, maar ook abstracte werken die moeiteloos opgaan in het interieur van het kantoorpand.

Kunst huren voor bedrijven

Ben je op zoek naar een schilderij voor op kantoor, maar wil je niet direct een zakelijke kunstcollectie starten? Dan is het huren van kunst een interessante uitkomst. Voor een vast bedrag geniet je voor een bepaalde tijd van kunst aan de muur. Niet alleen aan het einde van het huurcontract maar ook tijdens het huren is het vaak mogelijk een werk uit te wisselen. Zo waait er altijd een frisse wind door het bedrijfspand, voor een inspirerende werkplek. Doordat AlleKunst.nl met verschillende topgalerieën samenwerkt, is het altijd mogelijk om een bijzonder nieuw werk voor op kantoor te vinden.

Vind zakelijke kunst bij AlleKunst.nl

Kunst voor bedrijven moet een aantal belangrijke punten afvinken. Het moet de kantoorruimte tot leven brengen, bij de identiteit van het bedrijf passen en zowel collega's als zakenrelaties aanspreken. Dankzij de ruime collectie op AlleKunst.nl vind je altijd passende kantoor decoratie. Naast schilderijen behoren ook sculpturen, zeefdrukken en fotografie tot de mogelijkheden. Laat je verwonderen tijdens de zoektocht naar de perfecte werken en zet de juiste toon in iedere bedrijfsruimte. Een huurconstructie maakt kunst op kantoor uiteindelijk bijzonder toegankelijk.

Cass Corridor September 2014