Favorieten
Home  > Kunstuitleen

Kunstuitleen

Kunstuitleen of huren, eenvoudig je kunstcollectie tijdelijk uitbreiden

Kunstuitleen: eenvoudig kunst in huis halen

Kunst is bijzonder persoonlijk. Het raakt je, maar moet je ook kunnen verrassen en bij je interieur passen. Daarom blijft het lastig om een werk te vinden waar je jaar na jaar van geniet. Zit je liever nergens aan vast en wil je kunstwerken op je gemak uitproberen? Dan is kunstuitleen een uitkomst. AlleKunst.nl helpt je bij het vinden van de perfecte werken voor iedere ruimte, met aantrekkelijke huurvoorwaarden. Het is niet alleen mogelijk om kunstuitleen in Rotterdam of andere grote steden te ontdekken, want wij werken samen met galerieën door heel het land.

Hoe werkt kunst huren?

Kunstuitleen is een concept waarbij je voor bepaalde tijd een kunstwerk in huis neemt. Soms doe je dit door een abonnement voor kunstuitleen af te sluiten, maar losse huurcontracten zijn vaak ook mogelijk. Vervolgens geniet je enkele weken, maanden of zelfs jaren van een kunstwerk. Ben je er nog niet op uitgekeken? Verleng het huurcontract dan. Het werk voor een ander inwisselen is ook mogelijk, zodat je steeds weer een andere sfeer in huis creëert. Misschien merk je juist dat een bepaald schilderij of sculptuur de perfecte toevoeging aan je permanente kunstcollectie is. In dat geval is het vaak mogelijk om het werk te kopen.

Allekunst mail logo

Geniet altijd van verrassende kunst

Een bijzonder voordeel van de huur van kunst is dat het de ruimte creëert om te spelen met stijlen en media. Waar er het ene moment prachtige fotografie aan de muur hangt, ontdek je maanden later de bijzondere sfeer die zeefdrukken bieden. Zo krijg je de ruimte om te ontdekken welke werken je aanspreken en waarom. Kunst huren voor bedrijven is ook een uitkomst. Zorg voor een uitnodigende sfeer in de bedrijfsruimte zonder direct te investeren in een permanente kunstcollectie. Zo groeit de kunst mee met je onderneming.

Kunstuitleen via AlleKunst.nl

Of je nu zoekt naar inspirerende, verrassende of uitdagende werken: bij AlleKunst.nl vind je het allemaal. Wij werken samen met talloze galerieën die niet alleen kunstuitleen in Amsterdam faciliteren, maar door het hele land verspreid zijn. Via deze galerieën huur je de meest uiteenlopende kunst. Iedere galerie hanteert zijn eigen huurvoorwaarden, die je tijdens je zoektocht vanzelf ontdekt. Heb je interesse in kunstuitleen in Den Haag of andere Nederlandse steden? AlleKunst.nl helpt je om de juiste partner te vinden.