Favorieten
Reset filter

Geen kunstwerken gevonden die voldoen aan bovenstaande criteria

Recent bekeken kunstwerken

Print

Waar sommige kunstwerken volledig met de hand worden gemaakt, benutten andere kunstenaars liever modernere technieken. Zij maken bijvoorbeeld digitale werken die ze vervolgens op luxe papier afdrukken. In dat geval spreken we over een print. Dit zijn kunstobjecten die vaak meerdere keren gereproduceerd kunnen worden. Door ze in beperkte oplagen uit te brengen, ontstaat er toch een bepaalde exclusiviteit.


Verschillende media

Een print hoeft van oorsprong niet digitaal te zijn. Zo is het mogelijk om luxe prints te maken van wereldberoemde schilderijen. Dit stelt kunstliefhebbers in staat om hun favoriete werk toch in huis te kunnen hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om een print te maken met andere druktechnieken, zoals etsen of zeefdrukken. Al deze mogelijkheden geven kunst prints toch een uniek karakter, zelfs wanneer er meerdere versies te koop zijn.

Bijzondere prints kopen

Of je nu zoekt naar een reproductie van een wereldberoemd meesterwerk of liever een moderne print van een vernieuwende kunstenaar aan de muur hangt: bij AlleKunst begin je je zoektocht. Dankzij onze collectie vol parels, vind je de schat die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Ontdek minimalistische designs, mixed media en inspirerende afdrukken van historische werken.